PALAA ALKUUN  
 


Hääpurjehdus

 

Purjehtien yhteisen elämän alkuun

Toukokuussa kuunari Zangra aloittaa jälleen purjehdukset Helsingin edustalla. Kuunari Zangra on klassisen tyylikäs purjejahti, joka voi nyt olla osa ikimuistoista päiväänne. Menneen ajan tunnelmaa henkivä, silti nykyaikaisen mukava purjejahti miellyttää varmasti morsiusparin molempia osapuolia.
Voimme tarjota haruspurjekuunaria miehistöineen hääkuljetuksiin pääkaupunkiseudulla, pieneen häätilaisuuteen sekä romanttisen hääyön viettoon. Minkä näistä te valitsette?

1. Hääkuljetukset pääkaupunkiseudulla
• kuljetukset kirkosta hääpaikalle
• kuljetukset hääpaikalta hotelliin
350 e / tunti (hinta sisältää alv:n)
max. 18 henkeä
Sisältää kuljetuksen, ei tarjoilua. Yhdensuuntaisissa purjehduksissa siirtokustannukset 25 euroa/meripeninkulma.

2. Hääyö kuunarilla
Vietä hääyö tyylillä! Klassisen tyylikäs kuunari noutaa teidät juhlapaikalta. Astelette punaista mattoa pitkin kuunarin kannelle, köydet irrotetaan ja juhlaväki jää laiturille vilkuttamaan ja katsomaan, kun purjehditte auringonlaskuun ja yhteisen elämänne alkutaipaleelle.

Ankkuroimme suojaisaan lahteen, jossa voitte nauttia toistenne seurasta, sekä yöpalaa ja aitoa samppanajaa lyhtyjen valossa joko kannella tai salongissa. Aamupäivällä voitte herättyänne nauttia kaikessa rauhassa tyylikkään aamiaisen/brunssin sekä tuoreista vastajauhetuista pavuista tehdyn espresson, cappuccinon tai cafe latten. Kotisatamaan palaamme klo 16 mennessä.

Kuunarilla voitte omistautua toisillenne, koko tyylikäs purjejahti ja kahden hengen miehistö on vain teitä varten. Majoitus on mukavassa perähytissä, jossa on oma wc, kylpytakit ja -tossut.

Hääyö kuunarilla -paketti sisältää:
• nouto kello 20.00 jälkeen sopimuksen mukaan
• majoittuminen omistajanhyttiin aluksen perään, jossa oma wc
• yöpala
• brunssi
• pehmeät kylpytakit ja tohveliti
• paluu kello 14.00 mennessä

Paketin hinta kahdelta: 1490 euroa (hinta sisältää alv:n)

Halutessanne voitte ottaa hääpurjehdukselle myös kaason ja bestmanin mukaan, sillä aluksella on yhteensä kolme vierashyttiä. Tiedustelkaa ystävällisesti lisähintaa.

 

3. Salaiset juhlat vain todistajien läsnäollessa
eli pienen piirin häätilaisuus kuunarilla

Sisältää koko hääpaketin ruokineen max. 6-18 hengelle pääkaupunkiseudulla tai saaristomerellä. Missä haluaisitte syödä juhlaillallisen? Ja hääyön vietto voi olla osa pakettia, jolloin kotisatamaan tullaan vasta seuraavana päivänä brunssin jälkeen.
Pyydä tarjous!

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:
Jaakko Herttua puh. 0400-489 233
info@kuunarizangra.com

 

 

 

 

 Maakuljetuksiin Kuunari Zangra suosittelee ACME Limo Servicen Rolls Royce -henkilöautoja:

 
   
PALAA ALKUUN